R. Albayrak Et Al. , "TÜKETİCİLERİN KONFOR GIDA TERCİHLERİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA ," Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research , vol.6, no.2, pp.499-518, 2022
Albayrak, R. Et Al. 2022. TÜKETİCİLERİN KONFOR GIDA TERCİHLERİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA . Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research , vol.6, no.2 , 499-518.
Albayrak, R., Tarhan, N. T., Gençtürk, N., ÖZKÖK, F., & SÜNNETÇİOĞLU, S., (2022). TÜKETİCİLERİN KONFOR GIDA TERCİHLERİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA . Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research , vol.6, no.2, 499-518.
Albayrak, Rukiye Et Al. "TÜKETİCİLERİN KONFOR GIDA TERCİHLERİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA ," Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research , vol.6, no.2, 499-518, 2022
Albayrak, Rukiye Et Al. "TÜKETİCİLERİN KONFOR GIDA TERCİHLERİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA ." Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research , vol.6, no.2, pp.499-518, 2022
Albayrak, R. Et Al. (2022) . "TÜKETİCİLERİN KONFOR GIDA TERCİHLERİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA ." Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research , vol.6, no.2, pp.499-518.
@article{article, author={Rukiye Albayrak Et Al. }, title={TÜKETİCİLERİN KONFOR GIDA TERCİHLERİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA }, journal={Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research}, year=2022, pages={499-518} }