D. AKTÜRK Et Al. , "Türkiye'de Seçilmiş Bazı İllerde Keçi Sütü ve Ürünleri Tüketimine Etkili Faötörler," KAFKAS UNIVERSITESI VETERINER FAKULTESI DERGISI , vol.17, no.2, pp.251-256, 2011
AKTÜRK, D. Et Al. 2011. Türkiye'de Seçilmiş Bazı İllerde Keçi Sütü ve Ürünleri Tüketimine Etkili Faötörler. KAFKAS UNIVERSITESI VETERINER FAKULTESI DERGISI , vol.17, no.2 , 251-256.
AKTÜRK, D., SAVRAN, F., Dellal, İ., Tatlıdil, F., Dellal, G., & Pehlivan, P., (2011). Türkiye'de Seçilmiş Bazı İllerde Keçi Sütü ve Ürünleri Tüketimine Etkili Faötörler. KAFKAS UNIVERSITESI VETERINER FAKULTESI DERGISI , vol.17, no.2, 251-256.
AKTÜRK, DUYGU Et Al. "Türkiye'de Seçilmiş Bazı İllerde Keçi Sütü ve Ürünleri Tüketimine Etkili Faötörler," KAFKAS UNIVERSITESI VETERINER FAKULTESI DERGISI , vol.17, no.2, 251-256, 2011
AKTÜRK, DUYGU Et Al. "Türkiye'de Seçilmiş Bazı İllerde Keçi Sütü ve Ürünleri Tüketimine Etkili Faötörler." KAFKAS UNIVERSITESI VETERINER FAKULTESI DERGISI , vol.17, no.2, pp.251-256, 2011
AKTÜRK, D. Et Al. (2011) . "Türkiye'de Seçilmiş Bazı İllerde Keçi Sütü ve Ürünleri Tüketimine Etkili Faötörler." KAFKAS UNIVERSITESI VETERINER FAKULTESI DERGISI , vol.17, no.2, pp.251-256.
@article{article, author={DUYGU AKTÜRK Et Al. }, title={Türkiye'de Seçilmiş Bazı İllerde Keçi Sütü ve Ürünleri Tüketimine Etkili Faötörler}, journal={KAFKAS UNIVERSITESI VETERINER FAKULTESI DERGISI}, year=2011, pages={251-256} }