E. YALAZİ And M. ZORBA, "Kazdağları Bölgesi Salgı Ballarının Antioksidan ve Antimikrobiyal Özellikleri," Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.8, no.3, pp.587-593, 2020
YALAZİ, E. And ZORBA, M. 2020. Kazdağları Bölgesi Salgı Ballarının Antioksidan ve Antimikrobiyal Özellikleri. Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.8, no.3 , 587-593.
YALAZİ, E., & ZORBA, M., (2020). Kazdağları Bölgesi Salgı Ballarının Antioksidan ve Antimikrobiyal Özellikleri. Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.8, no.3, 587-593.
YALAZİ, EMRAH, And MURAT ZORBA. "Kazdağları Bölgesi Salgı Ballarının Antioksidan ve Antimikrobiyal Özellikleri," Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.8, no.3, 587-593, 2020
YALAZİ, EMRAH And ZORBA, MURAT. "Kazdağları Bölgesi Salgı Ballarının Antioksidan ve Antimikrobiyal Özellikleri." Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.8, no.3, pp.587-593, 2020
YALAZİ, E. And ZORBA, M. (2020) . "Kazdağları Bölgesi Salgı Ballarının Antioksidan ve Antimikrobiyal Özellikleri." Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.8, no.3, pp.587-593.
@article{article, author={EMRAH YALAZİ And author={MURAT ZORBA}, title={Kazdağları Bölgesi Salgı Ballarının Antioksidan ve Antimikrobiyal Özellikleri}, journal={Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology}, year=2020, pages={587-593} }