H. Çoban And İ. Ertan, "Yuvarlak Çekirdeksiz Üzüm Çeşidinin Kurutulmasında Novchem Süper Bandırma Konsantresi in Kullanılmasının Kuruma Süresi Randıman ve Kalite Özelliklerine Etkisinin Araştırılması," Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.33, no.2-3, pp.65-72, 1996
Çoban, H. And Ertan, İ. 1996. Yuvarlak Çekirdeksiz Üzüm Çeşidinin Kurutulmasında Novchem Süper Bandırma Konsantresi in Kullanılmasının Kuruma Süresi Randıman ve Kalite Özelliklerine Etkisinin Araştırılması. Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.33, no.2-3 , 65-72.
Çoban, H., & Ertan, İ., (1996). Yuvarlak Çekirdeksiz Üzüm Çeşidinin Kurutulmasında Novchem Süper Bandırma Konsantresi in Kullanılmasının Kuruma Süresi Randıman ve Kalite Özelliklerine Etkisinin Araştırılması. Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.33, no.2-3, 65-72.
Çoban, HARUN, And İlter Ertan. "Yuvarlak Çekirdeksiz Üzüm Çeşidinin Kurutulmasında Novchem Süper Bandırma Konsantresi in Kullanılmasının Kuruma Süresi Randıman ve Kalite Özelliklerine Etkisinin Araştırılması," Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.33, no.2-3, 65-72, 1996
Çoban, HARUN And Ertan, İlter. "Yuvarlak Çekirdeksiz Üzüm Çeşidinin Kurutulmasında Novchem Süper Bandırma Konsantresi in Kullanılmasının Kuruma Süresi Randıman ve Kalite Özelliklerine Etkisinin Araştırılması." Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.33, no.2-3, pp.65-72, 1996
Çoban, H. And Ertan, İ. (1996) . "Yuvarlak Çekirdeksiz Üzüm Çeşidinin Kurutulmasında Novchem Süper Bandırma Konsantresi in Kullanılmasının Kuruma Süresi Randıman ve Kalite Özelliklerine Etkisinin Araştırılması." Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.33, no.2-3, pp.65-72.
@article{article, author={HARUN ÇOBAN And author={İlter Ertan}, title={Yuvarlak Çekirdeksiz Üzüm Çeşidinin Kurutulmasında Novchem Süper Bandırma Konsantresi in Kullanılmasının Kuruma Süresi Randıman ve Kalite Özelliklerine Etkisinin Araştırılması}, journal={Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=1996, pages={65-72} }