K. Yasar Et Al. , "Simplesse Kullanımının Düşük Yağlı Çanakkale Peynir Helvasının Bazı Özellikleri Üzerine Etkisi," III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Konya, Turkey, pp.729, 2012
Yasar, K. Et Al. 2012. Simplesse Kullanımının Düşük Yağlı Çanakkale Peynir Helvasının Bazı Özellikleri Üzerine Etkisi. III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Konya, Turkey), 729.
Yasar, K., ADAY, M. S., & TEMİZKAN, R., (2012). Simplesse Kullanımının Düşük Yağlı Çanakkale Peynir Helvasının Bazı Özellikleri Üzerine Etkisi . III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (pp.729). Konya, Turkey
Yasar, Kurban, MEHMET SEÇKİN ADAY, And RIZA TEMİZKAN. "Simplesse Kullanımının Düşük Yağlı Çanakkale Peynir Helvasının Bazı Özellikleri Üzerine Etkisi," III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Turkey, 2012
Yasar, Kurban Et Al. "Simplesse Kullanımının Düşük Yağlı Çanakkale Peynir Helvasının Bazı Özellikleri Üzerine Etkisi." III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Konya, Turkey, pp.729, 2012
Yasar, K. ADAY, M. S. And TEMİZKAN, R. (2012) . "Simplesse Kullanımının Düşük Yağlı Çanakkale Peynir Helvasının Bazı Özellikleri Üzerine Etkisi." III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Konya, Turkey, p.729.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Kurban Yasar Et Al. }, title={Simplesse Kullanımının Düşük Yağlı Çanakkale Peynir Helvasının Bazı Özellikleri Üzerine Etkisi}, congress name={III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Konya}, country={Turkey}, year={2012}, pages={729} }