M. YÜCEER And C. CANER, "Lisozim-Kitosan Bazlı Antimikrobiyal Kaplama Uygulamasının Taze Yumurtanın Mikrobiyolojik Kalitesi Üzerine Etkisi," Akademik Gıda - Academic Food Journal , vol.11, no.1, pp.40-45, 2013
YÜCEER, M. And CANER, C. 2013. Lisozim-Kitosan Bazlı Antimikrobiyal Kaplama Uygulamasının Taze Yumurtanın Mikrobiyolojik Kalitesi Üzerine Etkisi. Akademik Gıda - Academic Food Journal , vol.11, no.1 , 40-45.
YÜCEER, M., & CANER, C., (2013). Lisozim-Kitosan Bazlı Antimikrobiyal Kaplama Uygulamasının Taze Yumurtanın Mikrobiyolojik Kalitesi Üzerine Etkisi. Akademik Gıda - Academic Food Journal , vol.11, no.1, 40-45.
YÜCEER, MUHAMMED, And CENGİZ CANER. "Lisozim-Kitosan Bazlı Antimikrobiyal Kaplama Uygulamasının Taze Yumurtanın Mikrobiyolojik Kalitesi Üzerine Etkisi," Akademik Gıda - Academic Food Journal , vol.11, no.1, 40-45, 2013
YÜCEER, MUHAMMED And CANER, CENGİZ. "Lisozim-Kitosan Bazlı Antimikrobiyal Kaplama Uygulamasının Taze Yumurtanın Mikrobiyolojik Kalitesi Üzerine Etkisi." Akademik Gıda - Academic Food Journal , vol.11, no.1, pp.40-45, 2013
YÜCEER, M. And CANER, C. (2013) . "Lisozim-Kitosan Bazlı Antimikrobiyal Kaplama Uygulamasının Taze Yumurtanın Mikrobiyolojik Kalitesi Üzerine Etkisi." Akademik Gıda - Academic Food Journal , vol.11, no.1, pp.40-45.
@article{article, author={MUHAMMED YÜCEER And author={CENGİZ CANER}, title={Lisozim-Kitosan Bazlı Antimikrobiyal Kaplama Uygulamasının Taze Yumurtanın Mikrobiyolojik Kalitesi Üzerine Etkisi}, journal={Akademik Gıda - Academic Food Journal}, year=2013, pages={40-45} }