G. HACIOĞLU And G. Kurt, "Tüketicilerin Fonksiyonel Gıdalara Yönelik Farkındalığı, Kabulü Ve Tutumları: İzmir İli Örneği," BUSINESS AND ECONOMICS RESEARCH JOURNAL , vol.3, no.1, pp.161-171, 2012
HACIOĞLU, G. And Kurt, G. 2012. Tüketicilerin Fonksiyonel Gıdalara Yönelik Farkındalığı, Kabulü Ve Tutumları: İzmir İli Örneği. BUSINESS AND ECONOMICS RESEARCH JOURNAL , vol.3, no.1 , 161-171.
HACIOĞLU, G., & Kurt, G., (2012). Tüketicilerin Fonksiyonel Gıdalara Yönelik Farkındalığı, Kabulü Ve Tutumları: İzmir İli Örneği. BUSINESS AND ECONOMICS RESEARCH JOURNAL , vol.3, no.1, 161-171.
HACIOĞLU, GÜNGÖR, And Gizem Kurt. "Tüketicilerin Fonksiyonel Gıdalara Yönelik Farkındalığı, Kabulü Ve Tutumları: İzmir İli Örneği," BUSINESS AND ECONOMICS RESEARCH JOURNAL , vol.3, no.1, 161-171, 2012
HACIOĞLU, GÜNGÖR And Kurt, Gizem. "Tüketicilerin Fonksiyonel Gıdalara Yönelik Farkındalığı, Kabulü Ve Tutumları: İzmir İli Örneği." BUSINESS AND ECONOMICS RESEARCH JOURNAL , vol.3, no.1, pp.161-171, 2012
HACIOĞLU, G. And Kurt, G. (2012) . "Tüketicilerin Fonksiyonel Gıdalara Yönelik Farkındalığı, Kabulü Ve Tutumları: İzmir İli Örneği." BUSINESS AND ECONOMICS RESEARCH JOURNAL , vol.3, no.1, pp.161-171.
@article{article, author={GÜNGÖR HACIOĞLU And author={Gizem Kurt}, title={Tüketicilerin Fonksiyonel Gıdalara Yönelik Farkındalığı, Kabulü Ve Tutumları: İzmir İli Örneği}, journal={BUSINESS AND ECONOMICS RESEARCH JOURNAL}, year=2012, pages={161-171} }