H. ÇATIK And N. BERİK, "Spirulina maxima Katkılı Tarhananın Besin Bileşimi ve Duyusal Beğenisinin Belirlenmesi," 19. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , Sinop, Turkey, pp.133, 2017
ÇATIK, H. And BERİK, N. 2017. Spirulina maxima Katkılı Tarhananın Besin Bileşimi ve Duyusal Beğenisinin Belirlenmesi. 19. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , (Sinop, Turkey), 133.
ÇATIK, H., & BERİK, N., (2017). Spirulina maxima Katkılı Tarhananın Besin Bileşimi ve Duyusal Beğenisinin Belirlenmesi . 19. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu (pp.133). Sinop, Turkey
ÇATIK, Hakan, And NERMİN BERİK. "Spirulina maxima Katkılı Tarhananın Besin Bileşimi ve Duyusal Beğenisinin Belirlenmesi," 19. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Sinop, Turkey, 2017
ÇATIK, Hakan And BERİK, NERMİN. "Spirulina maxima Katkılı Tarhananın Besin Bileşimi ve Duyusal Beğenisinin Belirlenmesi." 19. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , Sinop, Turkey, pp.133, 2017
ÇATIK, H. And BERİK, N. (2017) . "Spirulina maxima Katkılı Tarhananın Besin Bileşimi ve Duyusal Beğenisinin Belirlenmesi." 19. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , Sinop, Turkey, p.133.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Hakan ÇATIK And author={NERMİN BERİK}, title={Spirulina maxima Katkılı Tarhananın Besin Bileşimi ve Duyusal Beğenisinin Belirlenmesi}, congress name={19. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu}, city={Sinop}, country={Turkey}, year={2017}, pages={133} }