S. Çakıcı Et Al. , "Gökçeada'ya Ait Gastronomik Değerlerinin Sürdürülebilirliğinin Sağlanmasına Yönelik Bir Araştırma: Gastronomi Müzesi Önerisi," Journal of Gastronomy and Travel Research , vol.5, no.2, pp.302-335, 2021
Çakıcı, S. Et Al. 2021. Gökçeada'ya Ait Gastronomik Değerlerinin Sürdürülebilirliğinin Sağlanmasına Yönelik Bir Araştırma: Gastronomi Müzesi Önerisi. Journal of Gastronomy and Travel Research , vol.5, no.2 , 302-335.
Çakıcı, S., Sırtlı, A., & Korkmaz, M., (2021). Gökçeada'ya Ait Gastronomik Değerlerinin Sürdürülebilirliğinin Sağlanmasına Yönelik Bir Araştırma: Gastronomi Müzesi Önerisi. Journal of Gastronomy and Travel Research , vol.5, no.2, 302-335.
Çakıcı, Salih, Aleyna Sırtlı, And MÜESSER KORKMAZ. "Gökçeada'ya Ait Gastronomik Değerlerinin Sürdürülebilirliğinin Sağlanmasına Yönelik Bir Araştırma: Gastronomi Müzesi Önerisi," Journal of Gastronomy and Travel Research , vol.5, no.2, 302-335, 2021
Çakıcı, Salih Et Al. "Gökçeada'ya Ait Gastronomik Değerlerinin Sürdürülebilirliğinin Sağlanmasına Yönelik Bir Araştırma: Gastronomi Müzesi Önerisi." Journal of Gastronomy and Travel Research , vol.5, no.2, pp.302-335, 2021
Çakıcı, S. Sırtlı, A. And Korkmaz, M. (2021) . "Gökçeada'ya Ait Gastronomik Değerlerinin Sürdürülebilirliğinin Sağlanmasına Yönelik Bir Araştırma: Gastronomi Müzesi Önerisi." Journal of Gastronomy and Travel Research , vol.5, no.2, pp.302-335.
@article{article, author={Salih Çakıcı Et Al. }, title={Gökçeada'ya Ait Gastronomik Değerlerinin Sürdürülebilirliğinin Sağlanmasına Yönelik Bir Araştırma: Gastronomi Müzesi Önerisi}, journal={Journal of Gastronomy and Travel Research }, year=2021, pages={302-335} }