İ. PALA, "Osmanlı Dönemi Saray Mutfağında Kahve Sunumunda Kullanılan Pişmiş Toprak Formlar," In Türk Kahvesi Kitabı , İstanbul: Kitabevi Yayınları, 2011, pp.373-406.
PALA, İ. Osmanlı Dönemi Saray Mutfağında Kahve Sunumunda Kullanılan Pişmiş Toprak Formlar. 2011. In Türk Kahvesi Kitabı , Kitabevi Yayınları, İstanbul, 373-406.
PALA, İ., (2011). Osmanlı Dönemi Saray Mutfağında Kahve Sunumunda Kullanılan Pişmiş Toprak Formlar. Türk Kahvesi Kitabı (pp.373-406), İstanbul: Kitabevi Yayınları.
PALA, İREM. "Osmanlı Dönemi Saray Mutfağında Kahve Sunumunda Kullanılan Pişmiş Toprak Formlar." In Türk Kahvesi Kitabı , 373-406. İstanbul: Kitabevi Yayınları, 2011
PALA, İREM. "Osmanlı Dönemi Saray Mutfağında Kahve Sunumunda Kullanılan Pişmiş Toprak Formlar." Türk Kahvesi Kitabı , Kitabevi Yayınları, 2011, pp.373-406.
PALA, İ. (2011) "Osmanlı Dönemi Saray Mutfağında Kahve Sunumunda Kullanılan Pişmiş Toprak Formlar", Türk Kahvesi Kitabı . İstanbul: Kitabevi Yayınları.
@bookchapter{bookchapter, author ={İREM PALA}, chaptertitle={Osmanlı Dönemi Saray Mutfağında Kahve Sunumunda Kullanılan Pişmiş Toprak Formlar}, booktitle={ Türk Kahvesi Kitabı}, publisher={Kitabevi Yayınları}, city={İstanbul},year={2011} }