N. BERİK Et Al. , "Somon Balığından Döner Hazırlanması ve Tüketici Değerlendirmesi," Türkiye 12.Gıda Kongresi , no.48, Edirne, Turkey, pp.356, 2016
BERİK, N. Et Al. 2016. Somon Balığından Döner Hazırlanması ve Tüketici Değerlendirmesi. Türkiye 12.Gıda Kongresi , (Edirne, Turkey), 356.
BERİK, N., HAYTOĞLU, T., & SERBESTOĞLU, A., (2016). Somon Balığından Döner Hazırlanması ve Tüketici Değerlendirmesi . Türkiye 12.Gıda Kongresi (pp.356). Edirne, Turkey
BERİK, NERMİN, Tulunaz HAYTOĞLU, And Ahmetcan SERBESTOĞLU. "Somon Balığından Döner Hazırlanması ve Tüketici Değerlendirmesi," Türkiye 12.Gıda Kongresi, Edirne, Turkey, 2016
BERİK, NERMİN Et Al. "Somon Balığından Döner Hazırlanması ve Tüketici Değerlendirmesi." Türkiye 12.Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, pp.356, 2016
BERİK, N. HAYTOĞLU, T. And SERBESTOĞLU, A. (2016) . "Somon Balığından Döner Hazırlanması ve Tüketici Değerlendirmesi." Türkiye 12.Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, p.356.
@conferencepaper{conferencepaper, author={NERMİN BERİK Et Al. }, title={Somon Balığından Döner Hazırlanması ve Tüketici Değerlendirmesi}, congress name={Türkiye 12.Gıda Kongresi}, city={Edirne}, country={Turkey}, year={2016}, pages={356} }