S. ÇAKMAKÇI And R. ÇAKMAKÇI, "Koruyucu, zenginleştirici ve olağanüstü biyolojik özellikleriyle fonksiyonel gıdalar için bir bileşen olarak “Isırgan”," 2nd International Traditional Foods and Sustainable Nutrition Symposium , vol.1, Mersin, Turkey, pp.399-407, 2023
ÇAKMAKÇI, S. And ÇAKMAKÇI, R. 2023. Koruyucu, zenginleştirici ve olağanüstü biyolojik özellikleriyle fonksiyonel gıdalar için bir bileşen olarak “Isırgan”. 2nd International Traditional Foods and Sustainable Nutrition Symposium , (Mersin, Turkey), 399-407.
ÇAKMAKÇI, S., & ÇAKMAKÇI, R., (2023). Koruyucu, zenginleştirici ve olağanüstü biyolojik özellikleriyle fonksiyonel gıdalar için bir bileşen olarak “Isırgan” . 2nd International Traditional Foods and Sustainable Nutrition Symposium (pp.399-407). Mersin, Turkey
ÇAKMAKÇI, SONGÜL, And RAMAZAN ÇAKMAKÇI. "Koruyucu, zenginleştirici ve olağanüstü biyolojik özellikleriyle fonksiyonel gıdalar için bir bileşen olarak “Isırgan”," 2nd International Traditional Foods and Sustainable Nutrition Symposium, Mersin, Turkey, 2023
ÇAKMAKÇI, SONGÜL And ÇAKMAKÇI, RAMAZAN. "Koruyucu, zenginleştirici ve olağanüstü biyolojik özellikleriyle fonksiyonel gıdalar için bir bileşen olarak “Isırgan”." 2nd International Traditional Foods and Sustainable Nutrition Symposium , Mersin, Turkey, pp.399-407, 2023
ÇAKMAKÇI, S. And ÇAKMAKÇI, R. (2023) . "Koruyucu, zenginleştirici ve olağanüstü biyolojik özellikleriyle fonksiyonel gıdalar için bir bileşen olarak “Isırgan”." 2nd International Traditional Foods and Sustainable Nutrition Symposium , Mersin, Turkey, pp.399-407.
@conferencepaper{conferencepaper, author={SONGÜL ÇAKMAKÇI And author={RAMAZAN ÇAKMAKÇI}, title={Koruyucu, zenginleştirici ve olağanüstü biyolojik özellikleriyle fonksiyonel gıdalar için bir bileşen olarak “Isırgan”}, congress name={2nd International Traditional Foods and Sustainable Nutrition Symposium}, city={Mersin}, country={Turkey}, year={2023}, pages={399-407} }