İ. Şen And Y. YÜCEER, "Dane veya Liyofilize Kefir Kültürü Kullanılarak Peyniraltı Suyu İçeceği Üretimi ve Karakterizasyonu," AKADEMİK GIDA , vol.17, no.3, pp.362-370, 2019
Şen, İ. And YÜCEER, Y. 2019. Dane veya Liyofilize Kefir Kültürü Kullanılarak Peyniraltı Suyu İçeceği Üretimi ve Karakterizasyonu. AKADEMİK GIDA , vol.17, no.3 , 362-370.
Şen, İ., & YÜCEER, Y., (2019). Dane veya Liyofilize Kefir Kültürü Kullanılarak Peyniraltı Suyu İçeceği Üretimi ve Karakterizasyonu. AKADEMİK GIDA , vol.17, no.3, 362-370.
Şen, İrem, And YONCA YÜCEER. "Dane veya Liyofilize Kefir Kültürü Kullanılarak Peyniraltı Suyu İçeceği Üretimi ve Karakterizasyonu," AKADEMİK GIDA , vol.17, no.3, 362-370, 2019
Şen, İrem And YÜCEER, YONCA. "Dane veya Liyofilize Kefir Kültürü Kullanılarak Peyniraltı Suyu İçeceği Üretimi ve Karakterizasyonu." AKADEMİK GIDA , vol.17, no.3, pp.362-370, 2019
Şen, İ. And YÜCEER, Y. (2019) . "Dane veya Liyofilize Kefir Kültürü Kullanılarak Peyniraltı Suyu İçeceği Üretimi ve Karakterizasyonu." AKADEMİK GIDA , vol.17, no.3, pp.362-370.
@article{article, author={İrem Şen And author={YONCA YÜCEER}, title={Dane veya Liyofilize Kefir Kültürü Kullanılarak Peyniraltı Suyu İçeceği Üretimi ve Karakterizasyonu}, journal={AKADEMİK GIDA}, year=2019, pages={362-370} }