M. ŞAHİN And M. AKÇURA, "Makarnalık Buğday Islahında Renk Spektrofotometresi ile Ölçülen Parametrelerin Değerlendirilmesi," Bitkisel Araştırma Dergisi , no.2, pp.17-21, 2006
ŞAHİN, M. And AKÇURA, M. 2006. Makarnalık Buğday Islahında Renk Spektrofotometresi ile Ölçülen Parametrelerin Değerlendirilmesi. Bitkisel Araştırma Dergisi , no.2 , 17-21.
ŞAHİN, M., & AKÇURA, M., (2006). Makarnalık Buğday Islahında Renk Spektrofotometresi ile Ölçülen Parametrelerin Değerlendirilmesi. Bitkisel Araştırma Dergisi , no.2, 17-21.
ŞAHİN, MEHMET, And MEVLÜT AKÇURA. "Makarnalık Buğday Islahında Renk Spektrofotometresi ile Ölçülen Parametrelerin Değerlendirilmesi," Bitkisel Araştırma Dergisi , no.2, 17-21, 2006
ŞAHİN, MEHMET And AKÇURA, MEVLÜT. "Makarnalık Buğday Islahında Renk Spektrofotometresi ile Ölçülen Parametrelerin Değerlendirilmesi." Bitkisel Araştırma Dergisi , no.2, pp.17-21, 2006
ŞAHİN, M. And AKÇURA, M. (2006) . "Makarnalık Buğday Islahında Renk Spektrofotometresi ile Ölçülen Parametrelerin Değerlendirilmesi." Bitkisel Araştırma Dergisi , no.2, pp.17-21.
@article{article, author={MEHMET ŞAHİN And author={MEVLÜT AKÇURA}, title={Makarnalık Buğday Islahında Renk Spektrofotometresi ile Ölçülen Parametrelerin Değerlendirilmesi}, journal={Bitkisel Araştırma Dergisi}, year=2006, pages={17-21} }