Z. AYVAZ, "Kahverengi Şeker-tuz Karışımıyla Tuz Oranı Azaltılan Sıvı Tütsülenmiş Füme Alabalık Üretimi," IV. Uluslararası Gıda Ar-Ge Proje Pazarı , İzmir, Turkey, 2016
AYVAZ, Z. 2016. Kahverengi Şeker-tuz Karışımıyla Tuz Oranı Azaltılan Sıvı Tütsülenmiş Füme Alabalık Üretimi. IV. Uluslararası Gıda Ar-Ge Proje Pazarı , (İzmir, Turkey).
AYVAZ, Z., (2016). Kahverengi Şeker-tuz Karışımıyla Tuz Oranı Azaltılan Sıvı Tütsülenmiş Füme Alabalık Üretimi . IV. Uluslararası Gıda Ar-Ge Proje Pazarı, İzmir, Turkey
AYVAZ, ZAYDE. "Kahverengi Şeker-tuz Karışımıyla Tuz Oranı Azaltılan Sıvı Tütsülenmiş Füme Alabalık Üretimi," IV. Uluslararası Gıda Ar-Ge Proje Pazarı, İzmir, Turkey, 2016
AYVAZ, ZAYDE. "Kahverengi Şeker-tuz Karışımıyla Tuz Oranı Azaltılan Sıvı Tütsülenmiş Füme Alabalık Üretimi." IV. Uluslararası Gıda Ar-Ge Proje Pazarı , İzmir, Turkey, 2016
AYVAZ, Z. (2016) . "Kahverengi Şeker-tuz Karışımıyla Tuz Oranı Azaltılan Sıvı Tütsülenmiş Füme Alabalık Üretimi." IV. Uluslararası Gıda Ar-Ge Proje Pazarı , İzmir, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ZAYDE AYVAZ}, title={Kahverengi Şeker-tuz Karışımıyla Tuz Oranı Azaltılan Sıvı Tütsülenmiş Füme Alabalık Üretimi}, congress name={IV. Uluslararası Gıda Ar-Ge Proje Pazarı}, city={İzmir}, country={Turkey}, year={2016}}