Z. ALÇİÇEK And H. H. Atar, "Sıvı Tütsülenerek Marine Edilmiş Hamsi (Engraulis encrasicolus L., 1758)‘nin Organoleptik Karakteristiği ve PAH İçeriğinin Belirlenmesi," Ziraat Mühendisliği Dergisi , vol.355, pp.18-21, 2010
ALÇİÇEK, Z. And Atar, H. H. 2010. Sıvı Tütsülenerek Marine Edilmiş Hamsi (Engraulis encrasicolus L., 1758)‘nin Organoleptik Karakteristiği ve PAH İçeriğinin Belirlenmesi. Ziraat Mühendisliği Dergisi , vol.355 , 18-21.
ALÇİÇEK, Z., & Atar, H. H., (2010). Sıvı Tütsülenerek Marine Edilmiş Hamsi (Engraulis encrasicolus L., 1758)‘nin Organoleptik Karakteristiği ve PAH İçeriğinin Belirlenmesi. Ziraat Mühendisliği Dergisi , vol.355, 18-21.
ALÇİÇEK, ZAYDE, And Hasan Huseyin Atar. "Sıvı Tütsülenerek Marine Edilmiş Hamsi (Engraulis encrasicolus L., 1758)‘nin Organoleptik Karakteristiği ve PAH İçeriğinin Belirlenmesi," Ziraat Mühendisliği Dergisi , vol.355, 18-21, 2010
ALÇİÇEK, ZAYDE And Atar, Hasan H. . "Sıvı Tütsülenerek Marine Edilmiş Hamsi (Engraulis encrasicolus L., 1758)‘nin Organoleptik Karakteristiği ve PAH İçeriğinin Belirlenmesi." Ziraat Mühendisliği Dergisi , vol.355, pp.18-21, 2010
ALÇİÇEK, Z. And Atar, H. H. (2010) . "Sıvı Tütsülenerek Marine Edilmiş Hamsi (Engraulis encrasicolus L., 1758)‘nin Organoleptik Karakteristiği ve PAH İçeriğinin Belirlenmesi." Ziraat Mühendisliği Dergisi , vol.355, pp.18-21.
@article{article, author={ZAYDE AYVAZ And author={Hasan Huseyin Atar}, title={Sıvı Tütsülenerek Marine Edilmiş Hamsi (Engraulis encrasicolus L., 1758)‘nin Organoleptik Karakteristiği ve PAH İçeriğinin Belirlenmesi}, journal={Ziraat Mühendisliği Dergisi}, year=2010, pages={18-21} }