M. ÇAVUŞOĞLU And O. ÇAVUŞOĞLU, "Otantik Kıbrıs Mutfağının Gastronomi Turizmi Açısından SWOT Analiz İle Değerlendirmesi," VII. Ulusal III. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu , İskenderun, Turkey, pp.607-615, 2018
ÇAVUŞOĞLU, M. And ÇAVUŞOĞLU, O. 2018. Otantik Kıbrıs Mutfağının Gastronomi Turizmi Açısından SWOT Analiz İle Değerlendirmesi. VII. Ulusal III. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu , (İskenderun, Turkey), 607-615.
ÇAVUŞOĞLU, M., & ÇAVUŞOĞLU, O., (2018). Otantik Kıbrıs Mutfağının Gastronomi Turizmi Açısından SWOT Analiz İle Değerlendirmesi . VII. Ulusal III. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu (pp.607-615). İskenderun, Turkey
ÇAVUŞOĞLU, MEHMET, And OLENA ÇAVUŞOĞLU. "Otantik Kıbrıs Mutfağının Gastronomi Turizmi Açısından SWOT Analiz İle Değerlendirmesi," VII. Ulusal III. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu, İskenderun, Turkey, 2018
ÇAVUŞOĞLU, MEHMET And ÇAVUŞOĞLU, OLENA. "Otantik Kıbrıs Mutfağının Gastronomi Turizmi Açısından SWOT Analiz İle Değerlendirmesi." VII. Ulusal III. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu , İskenderun, Turkey, pp.607-615, 2018
ÇAVUŞOĞLU, M. And ÇAVUŞOĞLU, O. (2018) . "Otantik Kıbrıs Mutfağının Gastronomi Turizmi Açısından SWOT Analiz İle Değerlendirmesi." VII. Ulusal III. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu , İskenderun, Turkey, pp.607-615.
@conferencepaper{conferencepaper, author={MEHMET ÇAVUŞOĞLU And author={OLENA ÇAVUŞOĞLU}, title={Otantik Kıbrıs Mutfağının Gastronomi Turizmi Açısından SWOT Analiz İle Değerlendirmesi}, congress name={VII. Ulusal III. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu}, city={İskenderun}, country={Turkey}, year={2018}, pages={607-615} }