S. AYDOĞAN Et Al. , "Orta Anadolu Kuru Şartlarında Bazı Ekmeklik ve Makarnalık Buğday Çeşitlerinin Farklı Çevrelerde Tane Verimi ve Bazı kalite Özelliklerinin Belirlenmesi," Bitkisel Araştırma Dergisi , no.1, pp.39-47, 2004
AYDOĞAN, S. Et Al. 2004. Orta Anadolu Kuru Şartlarında Bazı Ekmeklik ve Makarnalık Buğday Çeşitlerinin Farklı Çevrelerde Tane Verimi ve Bazı kalite Özelliklerinin Belirlenmesi. Bitkisel Araştırma Dergisi , no.1 , 39-47.
AYDOĞAN, S., ŞAHİN, M., GÖÇMEN, A., & AKÇURA, M., (2004). Orta Anadolu Kuru Şartlarında Bazı Ekmeklik ve Makarnalık Buğday Çeşitlerinin Farklı Çevrelerde Tane Verimi ve Bazı kalite Özelliklerinin Belirlenmesi. Bitkisel Araştırma Dergisi , no.1, 39-47.
AYDOĞAN, SEYDİ Et Al. "Orta Anadolu Kuru Şartlarında Bazı Ekmeklik ve Makarnalık Buğday Çeşitlerinin Farklı Çevrelerde Tane Verimi ve Bazı kalite Özelliklerinin Belirlenmesi," Bitkisel Araştırma Dergisi , no.1, 39-47, 2004
AYDOĞAN, SEYDİ Et Al. "Orta Anadolu Kuru Şartlarında Bazı Ekmeklik ve Makarnalık Buğday Çeşitlerinin Farklı Çevrelerde Tane Verimi ve Bazı kalite Özelliklerinin Belirlenmesi." Bitkisel Araştırma Dergisi , no.1, pp.39-47, 2004
AYDOĞAN, S. Et Al. (2004) . "Orta Anadolu Kuru Şartlarında Bazı Ekmeklik ve Makarnalık Buğday Çeşitlerinin Farklı Çevrelerde Tane Verimi ve Bazı kalite Özelliklerinin Belirlenmesi." Bitkisel Araştırma Dergisi , no.1, pp.39-47.
@article{article, author={SEYDİ AYDOĞAN Et Al. }, title={Orta Anadolu Kuru Şartlarında Bazı Ekmeklik ve Makarnalık Buğday Çeşitlerinin Farklı Çevrelerde Tane Verimi ve Bazı kalite Özelliklerinin Belirlenmesi}, journal={Bitkisel Araştırma Dergisi}, year=2004, pages={39-47} }