F. Savaş, "ŞERBETÇİ OTU KÜLLERİNİN 1160 °C’DE SIR HAMMADDESİ OLARAK DEĞERLENDİRİLMESİ," International Journal of Interdisciplinary and Intercultural Art , vol.6, no.13, pp.58-67, 2021
Savaş, F. 2021. ŞERBETÇİ OTU KÜLLERİNİN 1160 °C’DE SIR HAMMADDESİ OLARAK DEĞERLENDİRİLMESİ. International Journal of Interdisciplinary and Intercultural Art , vol.6, no.13 , 58-67.
Savaş, F., (2021). ŞERBETÇİ OTU KÜLLERİNİN 1160 °C’DE SIR HAMMADDESİ OLARAK DEĞERLENDİRİLMESİ. International Journal of Interdisciplinary and Intercultural Art , vol.6, no.13, 58-67.
Savaş, FULYA. "ŞERBETÇİ OTU KÜLLERİNİN 1160 °C’DE SIR HAMMADDESİ OLARAK DEĞERLENDİRİLMESİ," International Journal of Interdisciplinary and Intercultural Art , vol.6, no.13, 58-67, 2021
Savaş, FULYA. "ŞERBETÇİ OTU KÜLLERİNİN 1160 °C’DE SIR HAMMADDESİ OLARAK DEĞERLENDİRİLMESİ." International Journal of Interdisciplinary and Intercultural Art , vol.6, no.13, pp.58-67, 2021
Savaş, F. (2021) . "ŞERBETÇİ OTU KÜLLERİNİN 1160 °C’DE SIR HAMMADDESİ OLARAK DEĞERLENDİRİLMESİ." International Journal of Interdisciplinary and Intercultural Art , vol.6, no.13, pp.58-67.
@article{article, author={FULYA SAVAŞ}, title={ŞERBETÇİ OTU KÜLLERİNİN 1160 °C’DE SIR HAMMADDESİ OLARAK DEĞERLENDİRİLMESİ}, journal={International Journal of Interdisciplinary and Intercultural Art}, year=2021, pages={58-67} }