D. Kahraman Yılmaz And N. Berik, "Alabalık Oncorhynchus Mykiss Eti Kullanılarak Hazırlanan Kroketlerin Besin Bileşimi Ve Duyusal Analizleri Açısından İncelenmesi ," 2.Ulusal Alabalık Sempozyumu , Karaman, Turkey, pp.1-2, 2010
Kahraman Yılmaz, D. And Berik, N. 2010. Alabalık Oncorhynchus Mykiss Eti Kullanılarak Hazırlanan Kroketlerin Besin Bileşimi Ve Duyusal Analizleri Açısından İncelenmesi . 2.Ulusal Alabalık Sempozyumu , (Karaman, Turkey), 1-2.
Kahraman Yılmaz, D., & Berik, N., (2010). Alabalık Oncorhynchus Mykiss Eti Kullanılarak Hazırlanan Kroketlerin Besin Bileşimi Ve Duyusal Analizleri Açısından İncelenmesi . 2.Ulusal Alabalık Sempozyumu (pp.1-2). Karaman, Turkey
Kahraman Yılmaz, DİLEK, And NERMİN BERİK. "Alabalık Oncorhynchus Mykiss Eti Kullanılarak Hazırlanan Kroketlerin Besin Bileşimi Ve Duyusal Analizleri Açısından İncelenmesi ," 2.Ulusal Alabalık Sempozyumu, Karaman, Turkey, 2010
Kahraman Yılmaz, DİLEK K. And Berik, NERMİN. "Alabalık Oncorhynchus Mykiss Eti Kullanılarak Hazırlanan Kroketlerin Besin Bileşimi Ve Duyusal Analizleri Açısından İncelenmesi ." 2.Ulusal Alabalık Sempozyumu , Karaman, Turkey, pp.1-2, 2010
Kahraman Yılmaz, D. And Berik, N. (2010) . "Alabalık Oncorhynchus Mykiss Eti Kullanılarak Hazırlanan Kroketlerin Besin Bileşimi Ve Duyusal Analizleri Açısından İncelenmesi ." 2.Ulusal Alabalık Sempozyumu , Karaman, Turkey, pp.1-2.
@conferencepaper{conferencepaper, author={DİLEK KAHRAMAN YILMAZ And author={NERMİN BERİK}, title={Alabalık Oncorhynchus Mykiss Eti Kullanılarak Hazırlanan Kroketlerin Besin Bileşimi Ve Duyusal Analizleri Açısından İncelenmesi }, congress name={2.Ulusal Alabalık Sempozyumu}, city={Karaman}, country={Turkey}, year={2010}, pages={1-2} }