S. ENGİNDENİZ Et Al. , "Keçi Sütü İşleyen İşletmelerin Üretim ve Pazarlama YapılarınınAnalizi: İzmir, Balıkesir ve Çanakkale İlleri Örneği," Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.55, no.4, pp.367-377, 2018
ENGİNDENİZ, S. Et Al. 2018. Keçi Sütü İşleyen İşletmelerin Üretim ve Pazarlama YapılarınınAnalizi: İzmir, Balıkesir ve Çanakkale İlleri Örneği. Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.55, no.4 , 367-377.
ENGİNDENİZ, S., KESENKAŞ, H., SAVRAN, A. F., AKTÜRK, D., KOŞUM, N., TAŞKIN, T., ... GÖKMEN, M.(2018). Keçi Sütü İşleyen İşletmelerin Üretim ve Pazarlama YapılarınınAnalizi: İzmir, Balıkesir ve Çanakkale İlleri Örneği. Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.55, no.4, 367-377.
ENGİNDENİZ, SAİT Et Al. "Keçi Sütü İşleyen İşletmelerin Üretim ve Pazarlama YapılarınınAnalizi: İzmir, Balıkesir ve Çanakkale İlleri Örneği," Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.55, no.4, 367-377, 2018
ENGİNDENİZ, SAİT Et Al. "Keçi Sütü İşleyen İşletmelerin Üretim ve Pazarlama YapılarınınAnalizi: İzmir, Balıkesir ve Çanakkale İlleri Örneği." Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.55, no.4, pp.367-377, 2018
ENGİNDENİZ, S. Et Al. (2018) . "Keçi Sütü İşleyen İşletmelerin Üretim ve Pazarlama YapılarınınAnalizi: İzmir, Balıkesir ve Çanakkale İlleri Örneği." Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.55, no.4, pp.367-377.
@article{article, author={SAİT ENGİNDENİZ Et Al. }, title={Keçi Sütü İşleyen İşletmelerin Üretim ve Pazarlama YapılarınınAnalizi: İzmir, Balıkesir ve Çanakkale İlleri Örneği}, journal={Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2018, pages={367-377} }