G. SAATÇİ Et Al. , "Restoran Atmosferi Oluşturma Sürecinde Yöneticilerin Dikkat Ettikleri Unsurlar: Bursa Örneği," JOURNAL OF TOURİSM AND GASTRONOMY STUDİES , vol.7, no.3, pp.1640-1655, 2019
SAATÇİ, G. Et Al. 2019. Restoran Atmosferi Oluşturma Sürecinde Yöneticilerin Dikkat Ettikleri Unsurlar: Bursa Örneği. JOURNAL OF TOURİSM AND GASTRONOMY STUDİES , vol.7, no.3 , 1640-1655.
SAATÇİ, G., TEMELOĞLU, E., & AKSU, M., (2019). Restoran Atmosferi Oluşturma Sürecinde Yöneticilerin Dikkat Ettikleri Unsurlar: Bursa Örneği. JOURNAL OF TOURİSM AND GASTRONOMY STUDİES , vol.7, no.3, 1640-1655.
SAATÇİ, GENCAY, ERDEM TEMELOĞLU, And MURAT AKSU. "Restoran Atmosferi Oluşturma Sürecinde Yöneticilerin Dikkat Ettikleri Unsurlar: Bursa Örneği," JOURNAL OF TOURİSM AND GASTRONOMY STUDİES , vol.7, no.3, 1640-1655, 2019
SAATÇİ, GENCAY Et Al. "Restoran Atmosferi Oluşturma Sürecinde Yöneticilerin Dikkat Ettikleri Unsurlar: Bursa Örneği." JOURNAL OF TOURİSM AND GASTRONOMY STUDİES , vol.7, no.3, pp.1640-1655, 2019
SAATÇİ, G. TEMELOĞLU, E. And AKSU, M. (2019) . "Restoran Atmosferi Oluşturma Sürecinde Yöneticilerin Dikkat Ettikleri Unsurlar: Bursa Örneği." JOURNAL OF TOURİSM AND GASTRONOMY STUDİES , vol.7, no.3, pp.1640-1655.
@article{article, author={GENCAY SAATCI Et Al. }, title={Restoran Atmosferi Oluşturma Sürecinde Yöneticilerin Dikkat Ettikleri Unsurlar: Bursa Örneği}, journal={JOURNAL OF TOURİSM AND GASTRONOMY STUDİES}, year=2019, pages={1640-1655} }