A. G. ESER, "Piyasada satışa sunulan taze kanatlı eti preparatlarının son kullanma tarihlerindeki duyusal, kimyasal ve mikrobiyolojik kaliteleri.," ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ , no.28, pp.19-24, 2009
ESER, A. G. 2009. Piyasada satışa sunulan taze kanatlı eti preparatlarının son kullanma tarihlerindeki duyusal, kimyasal ve mikrobiyolojik kaliteleri.. ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ , no.28 , 19-24.
ESER, A. G., (2009). Piyasada satışa sunulan taze kanatlı eti preparatlarının son kullanma tarihlerindeki duyusal, kimyasal ve mikrobiyolojik kaliteleri.. ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ , no.28, 19-24.
ESER, AYŞE. "Piyasada satışa sunulan taze kanatlı eti preparatlarının son kullanma tarihlerindeki duyusal, kimyasal ve mikrobiyolojik kaliteleri.," ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ , no.28, 19-24, 2009
ESER, AYŞE G. . "Piyasada satışa sunulan taze kanatlı eti preparatlarının son kullanma tarihlerindeki duyusal, kimyasal ve mikrobiyolojik kaliteleri.." ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ , no.28, pp.19-24, 2009
ESER, A. G. (2009) . "Piyasada satışa sunulan taze kanatlı eti preparatlarının son kullanma tarihlerindeki duyusal, kimyasal ve mikrobiyolojik kaliteleri.." ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ , no.28, pp.19-24.
@article{article, author={AYŞE GÜLİN ESER}, title={Piyasada satışa sunulan taze kanatlı eti preparatlarının son kullanma tarihlerindeki duyusal, kimyasal ve mikrobiyolojik kaliteleri.}, journal={ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ}, year=2009, pages={19-24} }