F. Çolakoğlu Et Al. , "Stuffed mussels in Turkish culinary culture: Ottoman Empire period," SU URUNLERI DERGISI , vol.39, no.2, pp.170-173, 2022
Çolakoğlu, F. Et Al. 2022. Stuffed mussels in Turkish culinary culture: Ottoman Empire period. SU URUNLERI DERGISI , vol.39, no.2 , 170-173.
Çolakoğlu, F., Yüzgeç, İ. U., & Çolakoğlu, S., (2022). Stuffed mussels in Turkish culinary culture: Ottoman Empire period. SU URUNLERI DERGISI , vol.39, no.2, 170-173.
Çolakoğlu, FATMA, İbrahim Ulaş Yüzgeç, And SERHAT ÇOLAKOĞLU. "Stuffed mussels in Turkish culinary culture: Ottoman Empire period," SU URUNLERI DERGISI , vol.39, no.2, 170-173, 2022
Çolakoğlu, FATMA Et Al. "Stuffed mussels in Turkish culinary culture: Ottoman Empire period." SU URUNLERI DERGISI , vol.39, no.2, pp.170-173, 2022
Çolakoğlu, F. Yüzgeç, İ. U. And Çolakoğlu, S. (2022) . "Stuffed mussels in Turkish culinary culture: Ottoman Empire period." SU URUNLERI DERGISI , vol.39, no.2, pp.170-173.
@article{article, author={FATMA ÇOLAKOĞLU Et Al. }, title={Stuffed mussels in Turkish culinary culture: Ottoman Empire period}, journal={SU URUNLERI DERGISI}, year=2022, pages={170-173} }