H. B. ORMANCI Et Al. , "Gelibolu Tuzlu Sardalyasının +4°C de Raf Ömrünün Belirlenmesi," II. Çanakkale Tarım Sempozyumu , Çanakkale, Turkey, pp.48, 2017
ORMANCI, H. B. Et Al. 2017. Gelibolu Tuzlu Sardalyasının +4°C de Raf Ömrünün Belirlenmesi. II. Çanakkale Tarım Sempozyumu , (Çanakkale, Turkey), 48.
ORMANCI, H. B., KÜNİLİ, İ. E., ÇOLAKOĞLU, S., & ÇOLAKOĞLU, F., (2017). Gelibolu Tuzlu Sardalyasının +4°C de Raf Ömrünün Belirlenmesi . II. Çanakkale Tarım Sempozyumu (pp.48). Çanakkale, Turkey
ORMANCI, HASAN Et Al. "Gelibolu Tuzlu Sardalyasının +4°C de Raf Ömrünün Belirlenmesi," II. Çanakkale Tarım Sempozyumu, Çanakkale, Turkey, 2017
ORMANCI, HASAN B. Et Al. "Gelibolu Tuzlu Sardalyasının +4°C de Raf Ömrünün Belirlenmesi." II. Çanakkale Tarım Sempozyumu , Çanakkale, Turkey, pp.48, 2017
ORMANCI, H. B. Et Al. (2017) . "Gelibolu Tuzlu Sardalyasının +4°C de Raf Ömrünün Belirlenmesi." II. Çanakkale Tarım Sempozyumu , Çanakkale, Turkey, p.48.
@conferencepaper{conferencepaper, author={HASAN BASRİ ORMANCI Et Al. }, title={Gelibolu Tuzlu Sardalyasının +4°C de Raf Ömrünün Belirlenmesi}, congress name={II. Çanakkale Tarım Sempozyumu}, city={Çanakkale}, country={Turkey}, year={2017}, pages={48} }