B. B. Albayrak Et Al. , "Bazı İnstant Gıdaların Üretiminde Kızılötesi Kurutmanın Etkisi," Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.7, no.1, pp.100-113, 2021
Albayrak, B. B. Et Al. 2021. Bazı İnstant Gıdaların Üretiminde Kızılötesi Kurutmanın Etkisi. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.7, no.1 , 100-113.
Albayrak, B. B., Tuncel, N. B., & Kocabıyık, H., (2021). Bazı İnstant Gıdaların Üretiminde Kızılötesi Kurutmanın Etkisi. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.7, no.1, 100-113.
Albayrak, Barış, NECATİ BARIŞ TUNCEL, And HABİB KOCABIYIK. "Bazı İnstant Gıdaların Üretiminde Kızılötesi Kurutmanın Etkisi," Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.7, no.1, 100-113, 2021
Albayrak, Barış B. Et Al. "Bazı İnstant Gıdaların Üretiminde Kızılötesi Kurutmanın Etkisi." Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.7, no.1, pp.100-113, 2021
Albayrak, B. B. Tuncel, N. B. And Kocabıyık, H. (2021) . "Bazı İnstant Gıdaların Üretiminde Kızılötesi Kurutmanın Etkisi." Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.7, no.1, pp.100-113.
@article{article, author={Barış Burak Albayrak Et Al. }, title={Bazı İnstant Gıdaların Üretiminde Kızılötesi Kurutmanın Etkisi}, journal={Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi}, year=2021, pages={100-113} }