M. A. Gündoğdu, "MEYVENİN KİMYASAL BİLEŞİMİ VE İNSAN SAĞLIĞI BAKIMINDAN ÖNEMİ," In ŞEFTALİ NEKTARİN YETİŞTİRİCİLİĞİ , Ankara: İksad Yayınevi, 2024, pp.1-23.
Gündoğdu, M. A. MEYVENİN KİMYASAL BİLEŞİMİ VE İNSAN SAĞLIĞI BAKIMINDAN ÖNEMİ. 2024. In ŞEFTALİ NEKTARİN YETİŞTİRİCİLİĞİ , İksad Yayınevi, Ankara, 1-23.
Gündoğdu, M. A., (2024). MEYVENİN KİMYASAL BİLEŞİMİ VE İNSAN SAĞLIĞI BAKIMINDAN ÖNEMİ. ŞEFTALİ NEKTARİN YETİŞTİRİCİLİĞİ (pp.1-23), Ankara: İksad Yayınevi.
Gündoğdu, MEHMET. "MEYVENİN KİMYASAL BİLEŞİMİ VE İNSAN SAĞLIĞI BAKIMINDAN ÖNEMİ." In ŞEFTALİ NEKTARİN YETİŞTİRİCİLİĞİ , 1-23. Ankara: İksad Yayınevi, 2024
Gündoğdu, MEHMET A. . "MEYVENİN KİMYASAL BİLEŞİMİ VE İNSAN SAĞLIĞI BAKIMINDAN ÖNEMİ." ŞEFTALİ NEKTARİN YETİŞTİRİCİLİĞİ , İksad Yayınevi, 2024, pp.1-23.
Gündoğdu, M. A. (2024) "MEYVENİN KİMYASAL BİLEŞİMİ VE İNSAN SAĞLIĞI BAKIMINDAN ÖNEMİ", ŞEFTALİ NEKTARİN YETİŞTİRİCİLİĞİ . Ankara: İksad Yayınevi.
@bookchapter{bookchapter, author ={MEHMET ALİ GÜNDOĞDU}, chaptertitle={MEYVENİN KİMYASAL BİLEŞİMİ VE İNSAN SAĞLIĞI BAKIMINDAN ÖNEMİ}, booktitle={ ŞEFTALİ NEKTARİN YETİŞTİRİCİLİĞİ}, publisher={İksad Yayınevi}, city={Ankara},year={2024} }