B. AYDIN Et Al. , "Armut Üretiminde Karşılaştırmalı Enerji Kullanım Etkinliği ve Ekonomik Analiz: Trakya Bölgesi Örneği," Türk Tarım- Gıda Bilim ve Teknolojisi Dergisi , vol.5, no.9, pp.1072-1079, 2017
AYDIN, B. Et Al. 2017. Armut Üretiminde Karşılaştırmalı Enerji Kullanım Etkinliği ve Ekonomik Analiz: Trakya Bölgesi Örneği. Türk Tarım- Gıda Bilim ve Teknolojisi Dergisi , vol.5, no.9 , 1072-1079.
AYDIN, B., AKTÜRK, D., ÖZKAN, E., HURMA, H., & KİRACI, M. A., (2017). Armut Üretiminde Karşılaştırmalı Enerji Kullanım Etkinliği ve Ekonomik Analiz: Trakya Bölgesi Örneği. Türk Tarım- Gıda Bilim ve Teknolojisi Dergisi , vol.5, no.9, 1072-1079.
AYDIN, Başak Et Al. "Armut Üretiminde Karşılaştırmalı Enerji Kullanım Etkinliği ve Ekonomik Analiz: Trakya Bölgesi Örneği," Türk Tarım- Gıda Bilim ve Teknolojisi Dergisi , vol.5, no.9, 1072-1079, 2017
AYDIN, Başak Et Al. "Armut Üretiminde Karşılaştırmalı Enerji Kullanım Etkinliği ve Ekonomik Analiz: Trakya Bölgesi Örneği." Türk Tarım- Gıda Bilim ve Teknolojisi Dergisi , vol.5, no.9, pp.1072-1079, 2017
AYDIN, B. Et Al. (2017) . "Armut Üretiminde Karşılaştırmalı Enerji Kullanım Etkinliği ve Ekonomik Analiz: Trakya Bölgesi Örneği." Türk Tarım- Gıda Bilim ve Teknolojisi Dergisi , vol.5, no.9, pp.1072-1079.
@article{article, author={Başak AYDIN Et Al. }, title={Armut Üretiminde Karşılaştırmalı Enerji Kullanım Etkinliği ve Ekonomik Analiz: Trakya Bölgesi Örneği}, journal={Türk Tarım- Gıda Bilim ve Teknolojisi Dergisi}, year=2017, pages={1072-1079} }