Ç. PALA And Y. YÜCEER, "Katı faz mikroekstraksiyon (SPME) tekniğinin aroma maddelerinin analizinde kullanımı," Dünya Gıda , vol.3, pp.74-78, 2006
PALA, Ç. And YÜCEER, Y. 2006. Katı faz mikroekstraksiyon (SPME) tekniğinin aroma maddelerinin analizinde kullanımı. Dünya Gıda , vol.3 , 74-78.
PALA, Ç., & YÜCEER, Y., (2006). Katı faz mikroekstraksiyon (SPME) tekniğinin aroma maddelerinin analizinde kullanımı. Dünya Gıda , vol.3, 74-78.
PALA, ÇİĞDEM, And YONCA YÜCEER. "Katı faz mikroekstraksiyon (SPME) tekniğinin aroma maddelerinin analizinde kullanımı," Dünya Gıda , vol.3, 74-78, 2006
PALA, ÇİĞDEM U. And YÜCEER, YONCA. "Katı faz mikroekstraksiyon (SPME) tekniğinin aroma maddelerinin analizinde kullanımı." Dünya Gıda , vol.3, pp.74-78, 2006
PALA, Ç. And YÜCEER, Y. (2006) . "Katı faz mikroekstraksiyon (SPME) tekniğinin aroma maddelerinin analizinde kullanımı." Dünya Gıda , vol.3, pp.74-78.
@article{article, author={ÇİĞDEM UYSAL PALA And author={YONCA YÜCEER}, title={Katı faz mikroekstraksiyon (SPME) tekniğinin aroma maddelerinin analizinde kullanımı}, journal={Dünya Gıda}, year=2006, pages={74-78} }