M. AY And M. KURT, "'Yaban Eriği (Prunus spinosa L.) Meyvesi Özütlerinin Antioksidan Kapasitelerinin Belirlenmesi'," 2. İlaç Kimyası, Üretimi, Teknolojisi ve Standardizasyonu Kongresi , Antalya, Turkey, pp.501, 2014
AY, M. And KURT, M. 2014. 'Yaban Eriği (Prunus spinosa L.) Meyvesi Özütlerinin Antioksidan Kapasitelerinin Belirlenmesi'. 2. İlaç Kimyası, Üretimi, Teknolojisi ve Standardizasyonu Kongresi , (Antalya, Turkey), 501.
AY, M., & KURT, M., (2014). 'Yaban Eriği (Prunus spinosa L.) Meyvesi Özütlerinin Antioksidan Kapasitelerinin Belirlenmesi' . 2. İlaç Kimyası, Üretimi, Teknolojisi ve Standardizasyonu Kongresi (pp.501). Antalya, Turkey
AY, MEHMET, And Merve KURT. "'Yaban Eriği (Prunus spinosa L.) Meyvesi Özütlerinin Antioksidan Kapasitelerinin Belirlenmesi'," 2. İlaç Kimyası, Üretimi, Teknolojisi ve Standardizasyonu Kongresi, Antalya, Turkey, 2014
AY, MEHMET And KURT, Merve. "'Yaban Eriği (Prunus spinosa L.) Meyvesi Özütlerinin Antioksidan Kapasitelerinin Belirlenmesi'." 2. İlaç Kimyası, Üretimi, Teknolojisi ve Standardizasyonu Kongresi , Antalya, Turkey, pp.501, 2014
AY, M. And KURT, M. (2014) . "'Yaban Eriği (Prunus spinosa L.) Meyvesi Özütlerinin Antioksidan Kapasitelerinin Belirlenmesi'." 2. İlaç Kimyası, Üretimi, Teknolojisi ve Standardizasyonu Kongresi , Antalya, Turkey, p.501.
@conferencepaper{conferencepaper, author={MEHMET AY And author={Merve KURT}, title={'Yaban Eriği (Prunus spinosa L.) Meyvesi Özütlerinin Antioksidan Kapasitelerinin Belirlenmesi'}, congress name={2. İlaç Kimyası, Üretimi, Teknolojisi ve Standardizasyonu Kongresi}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2014}, pages={501} }