B. BULUK Et Al. , "TURİSTİK ÜRÜN ÇEŞİTLENDİRMESİ KAPSAMINDA SAĞLIK TURİZMİ: ÇANAKKALE İÇİN ÖNERİLER," 19. Ulusal Turizm Kongresi , Afyonkarahisar, Turkey, pp.78-90, 2018
BULUK, B. Et Al. 2018. TURİSTİK ÜRÜN ÇEŞİTLENDİRMESİ KAPSAMINDA SAĞLIK TURİZMİ: ÇANAKKALE İÇİN ÖNERİLER. 19. Ulusal Turizm Kongresi , (Afyonkarahisar, Turkey), 78-90.
BULUK, B., EŞİTTİ, B., & ERDEM, S. H., (2018). TURİSTİK ÜRÜN ÇEŞİTLENDİRMESİ KAPSAMINDA SAĞLIK TURİZMİ: ÇANAKKALE İÇİN ÖNERİLER . 19. Ulusal Turizm Kongresi (pp.78-90). Afyonkarahisar, Turkey
BULUK, BUKET, BEKİR EŞİTTİ, And SABRİ HALUK ERDEM. "TURİSTİK ÜRÜN ÇEŞİTLENDİRMESİ KAPSAMINDA SAĞLIK TURİZMİ: ÇANAKKALE İÇİN ÖNERİLER," 19. Ulusal Turizm Kongresi, Afyonkarahisar, Turkey, 2018
BULUK, BUKET B. Et Al. "TURİSTİK ÜRÜN ÇEŞİTLENDİRMESİ KAPSAMINDA SAĞLIK TURİZMİ: ÇANAKKALE İÇİN ÖNERİLER." 19. Ulusal Turizm Kongresi , Afyonkarahisar, Turkey, pp.78-90, 2018
BULUK, B. EŞİTTİ, B. And ERDEM, S. H. (2018) . "TURİSTİK ÜRÜN ÇEŞİTLENDİRMESİ KAPSAMINDA SAĞLIK TURİZMİ: ÇANAKKALE İÇİN ÖNERİLER." 19. Ulusal Turizm Kongresi , Afyonkarahisar, Turkey, pp.78-90.
@conferencepaper{conferencepaper, author={BUKET BULUK EŞİTTİ Et Al. }, title={TURİSTİK ÜRÜN ÇEŞİTLENDİRMESİ KAPSAMINDA SAĞLIK TURİZMİ: ÇANAKKALE İÇİN ÖNERİLER}, congress name={19. Ulusal Turizm Kongresi}, city={Afyonkarahisar}, country={Turkey}, year={2018}, pages={78-90} }