İ. E. KÜNİLİ Et Al. , "Çanakkale’de Taze Olarak Tüketime Sunulan Bazı Balıkların Mikrobiyolojik Kalitelerinin İncelenmesi.," 14. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , Muğla, Turkey, pp.187, 2007
KÜNİLİ, İ. E. Et Al. 2007. Çanakkale’de Taze Olarak Tüketime Sunulan Bazı Balıkların Mikrobiyolojik Kalitelerinin İncelenmesi.. 14. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , (Muğla, Turkey), 187.
KÜNİLİ, İ. E., ÇAKIR, F., ORMANCI, H. B., & ÇOLAKOĞLU, F., (2007). Çanakkale’de Taze Olarak Tüketime Sunulan Bazı Balıkların Mikrobiyolojik Kalitelerinin İncelenmesi. . 14. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu (pp.187). Muğla, Turkey
KÜNİLİ, İBRAHİM Et Al. "Çanakkale’de Taze Olarak Tüketime Sunulan Bazı Balıkların Mikrobiyolojik Kalitelerinin İncelenmesi.," 14. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Muğla, Turkey, 2007
KÜNİLİ, İBRAHİM E. Et Al. "Çanakkale’de Taze Olarak Tüketime Sunulan Bazı Balıkların Mikrobiyolojik Kalitelerinin İncelenmesi.." 14. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , Muğla, Turkey, pp.187, 2007
KÜNİLİ, İ. E. Et Al. (2007) . "Çanakkale’de Taze Olarak Tüketime Sunulan Bazı Balıkların Mikrobiyolojik Kalitelerinin İncelenmesi.." 14. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , Muğla, Turkey, p.187.
@conferencepaper{conferencepaper, author={İBRAHİM ENDER KÜNİLİ Et Al. }, title={Çanakkale’de Taze Olarak Tüketime Sunulan Bazı Balıkların Mikrobiyolojik Kalitelerinin İncelenmesi.}, congress name={14. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu}, city={Muğla}, country={Turkey}, year={2007}, pages={187} }