C. Caner, "Gıda Güvenliğinde Ozon Uygulaması ve Meyve Rengine Etkisi," Catering Guide , vol.15, no.87, pp.22-24, 2020
Caner, C. 2020. Gıda Güvenliğinde Ozon Uygulaması ve Meyve Rengine Etkisi. Catering Guide , vol.15, no.87 , 22-24.
Caner, C., (2020). Gıda Güvenliğinde Ozon Uygulaması ve Meyve Rengine Etkisi. Catering Guide , vol.15, no.87, 22-24.
Caner, CENGİZ. "Gıda Güvenliğinde Ozon Uygulaması ve Meyve Rengine Etkisi," Catering Guide , vol.15, no.87, 22-24, 2020
Caner, CENGİZ. "Gıda Güvenliğinde Ozon Uygulaması ve Meyve Rengine Etkisi." Catering Guide , vol.15, no.87, pp.22-24, 2020
Caner, C. (2020) . "Gıda Güvenliğinde Ozon Uygulaması ve Meyve Rengine Etkisi." Catering Guide , vol.15, no.87, pp.22-24.
@article{article, author={CENGİZ CANER}, title={Gıda Güvenliğinde Ozon Uygulaması ve Meyve Rengine Etkisi}, journal={Catering Guide}, year=2020, pages={22-24} }