Ç. PALA Et Al. , "Geleneksel bir içeceğimiz ahlat turşusu ve bazı kimyasal özellikleri," II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Van, Turkey, pp.620-624, 2009
PALA, Ç. Et Al. 2009. Geleneksel bir içeceğimiz ahlat turşusu ve bazı kimyasal özellikleri. II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Van, Turkey), 620-624.
PALA, Ç., GÜNEŞER, O., & KIRCA TOKLUCU, A., (2009). Geleneksel bir içeceğimiz ahlat turşusu ve bazı kimyasal özellikleri . II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (pp.620-624). Van, Turkey
PALA, ÇİĞDEM, ONUR GÜNEŞER, And AYŞEGÜL KIRCA TOKLUCU. "Geleneksel bir içeceğimiz ahlat turşusu ve bazı kimyasal özellikleri," II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Turkey, 2009
PALA, ÇİĞDEM U. Et Al. "Geleneksel bir içeceğimiz ahlat turşusu ve bazı kimyasal özellikleri." II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Van, Turkey, pp.620-624, 2009
PALA, Ç. GÜNEŞER, O. And KIRCA TOKLUCU, A. (2009) . "Geleneksel bir içeceğimiz ahlat turşusu ve bazı kimyasal özellikleri." II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Van, Turkey, pp.620-624.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ÇİĞDEM UYSAL PALA Et Al. }, title={Geleneksel bir içeceğimiz ahlat turşusu ve bazı kimyasal özellikleri}, congress name={II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Van}, country={Turkey}, year={2009}, pages={620-624} }