K. RAŞİT Et Al. , "Çiğ Et ve Et Ürünlerinin Listeria spp. Varlığı Bakımından Taranması," 10. Gıda Mühendisleri Kongresi , Turkey, 2017
RAŞİT, K. Et Al. 2017. Çiğ Et ve Et Ürünlerinin Listeria spp. Varlığı Bakımından Taranması. 10. Gıda Mühendisleri Kongresi , (Turkey).
RAŞİT, K., ÇAKMAK, G. A., ŞANLIBABA, P., & UYMAZ TEZEL, B., (2017). Çiğ Et ve Et Ürünlerinin Listeria spp. Varlığı Bakımından Taranması . 10. Gıda Mühendisleri Kongresi, Turkey
RAŞİT, Keskin Et Al. "Çiğ Et ve Et Ürünlerinin Listeria spp. Varlığı Bakımından Taranması," 10. Gıda Mühendisleri Kongresi, Turkey, 2017
RAŞİT, Keskin Et Al. "Çiğ Et ve Et Ürünlerinin Listeria spp. Varlığı Bakımından Taranması." 10. Gıda Mühendisleri Kongresi , Turkey, 2017
RAŞİT, K. Et Al. (2017) . "Çiğ Et ve Et Ürünlerinin Listeria spp. Varlığı Bakımından Taranması." 10. Gıda Mühendisleri Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Keskin RAŞİT Et Al. }, title={Çiğ Et ve Et Ürünlerinin Listeria spp. Varlığı Bakımından Taranması}, congress name={10. Gıda Mühendisleri Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2017}}