O. DİKER Et Al. , "Yozgat İlinin Gastronomik Kimliği ve Ürün Çeşitliliğinin İncelenmesi," II. Uluslararası Bozok Sempozyumu , vol.3, Yozgat, Turkey, pp.111-126, 2017
DİKER, O. Et Al. 2017. Yozgat İlinin Gastronomik Kimliği ve Ürün Çeşitliliğinin İncelenmesi. II. Uluslararası Bozok Sempozyumu , (Yozgat, Turkey), 111-126.
DİKER, O., YILDIRIM, H. M., & SÜNNETÇİOĞLU, S., (2017). Yozgat İlinin Gastronomik Kimliği ve Ürün Çeşitliliğinin İncelenmesi . II. Uluslararası Bozok Sempozyumu (pp.111-126). Yozgat, Turkey
DİKER, OĞUZ, HACI MEHMET YILDIRIM, And SERDAR SÜNNETÇİOĞLU. "Yozgat İlinin Gastronomik Kimliği ve Ürün Çeşitliliğinin İncelenmesi," II. Uluslararası Bozok Sempozyumu, Yozgat, Turkey, 2017
DİKER, OĞUZ Et Al. "Yozgat İlinin Gastronomik Kimliği ve Ürün Çeşitliliğinin İncelenmesi." II. Uluslararası Bozok Sempozyumu , Yozgat, Turkey, pp.111-126, 2017
DİKER, O. YILDIRIM, H. M. And SÜNNETÇİOĞLU, S. (2017) . "Yozgat İlinin Gastronomik Kimliği ve Ürün Çeşitliliğinin İncelenmesi." II. Uluslararası Bozok Sempozyumu , Yozgat, Turkey, pp.111-126.
@conferencepaper{conferencepaper, author={OĞUZ DİKER Et Al. }, title={Yozgat İlinin Gastronomik Kimliği ve Ürün Çeşitliliğinin İncelenmesi}, congress name={II. Uluslararası Bozok Sempozyumu}, city={Yozgat}, country={Turkey}, year={2017}, pages={111-126} }