E. Yılmaz And S. Ok, "ÜÇ BOYUTLU (3D) BASKI TEKNİĞİYLE ELMA VE HAVUÇ SUYU BAZLI ÜRÜNLERİN ÜRETİMİ VE KARAKTERİZASYONU," GIDA , vol.49, no.4, pp.714-729, 2024
Yılmaz, E. And Ok, S. 2024. ÜÇ BOYUTLU (3D) BASKI TEKNİĞİYLE ELMA VE HAVUÇ SUYU BAZLI ÜRÜNLERİN ÜRETİMİ VE KARAKTERİZASYONU. GIDA , vol.49, no.4 , 714-729.
Yılmaz, E., & Ok, S., (2024). ÜÇ BOYUTLU (3D) BASKI TEKNİĞİYLE ELMA VE HAVUÇ SUYU BAZLI ÜRÜNLERİN ÜRETİMİ VE KARAKTERİZASYONU. GIDA , vol.49, no.4, 714-729.
Yılmaz, EMİN, And SELÇUK OK. "ÜÇ BOYUTLU (3D) BASKI TEKNİĞİYLE ELMA VE HAVUÇ SUYU BAZLI ÜRÜNLERİN ÜRETİMİ VE KARAKTERİZASYONU," GIDA , vol.49, no.4, 714-729, 2024
Yılmaz, EMİN And Ok, SELÇUK. "ÜÇ BOYUTLU (3D) BASKI TEKNİĞİYLE ELMA VE HAVUÇ SUYU BAZLI ÜRÜNLERİN ÜRETİMİ VE KARAKTERİZASYONU." GIDA , vol.49, no.4, pp.714-729, 2024
Yılmaz, E. And Ok, S. (2024) . "ÜÇ BOYUTLU (3D) BASKI TEKNİĞİYLE ELMA VE HAVUÇ SUYU BAZLI ÜRÜNLERİN ÜRETİMİ VE KARAKTERİZASYONU." GIDA , vol.49, no.4, pp.714-729.
@article{article, author={EMİN YILMAZ And author={SELÇUK OK}, title={ÜÇ BOYUTLU (3D) BASKI TEKNİĞİYLE ELMA VE HAVUÇ SUYU BAZLI ÜRÜNLERİN ÜRETİMİ VE KARAKTERİZASYONU}, journal={GIDA}, year=2024, pages={714-729} }