R. Albayrak And A. SÜNNETÇİOĞLU, "GÖKÇEADA MUTFAĞI’NIN KARBON AYAK İZİNİN BELİRLENMESİ," In HALK GASTRONOMİSİ , İstanbul: Motiv Vakfı, 2022, pp.277-286.
Albayrak, R. And SÜNNETÇİOĞLU, A. GÖKÇEADA MUTFAĞI’NIN KARBON AYAK İZİNİN BELİRLENMESİ. 2022. In HALK GASTRONOMİSİ , Motiv Vakfı, İstanbul, 277-286.
Albayrak, R., & SÜNNETÇİOĞLU, A., (2022). GÖKÇEADA MUTFAĞI’NIN KARBON AYAK İZİNİN BELİRLENMESİ. HALK GASTRONOMİSİ (pp.277-286), İstanbul: Motiv Vakfı.
Albayrak, Rükiye, And AYŞE SÜNNETÇİOĞLU. "GÖKÇEADA MUTFAĞI’NIN KARBON AYAK İZİNİN BELİRLENMESİ." In HALK GASTRONOMİSİ , 277-286. İstanbul: Motiv Vakfı, 2022
Albayrak, Rükiye And SÜNNETÇİOĞLU, AYŞE. "GÖKÇEADA MUTFAĞI’NIN KARBON AYAK İZİNİN BELİRLENMESİ." HALK GASTRONOMİSİ , Motiv Vakfı, 2022, pp.277-286.
Albayrak, R. And SÜNNETÇİOĞLU, A. (2022) "GÖKÇEADA MUTFAĞI’NIN KARBON AYAK İZİNİN BELİRLENMESİ", HALK GASTRONOMİSİ . İstanbul: Motiv Vakfı.
@bookchapter{bookchapter, author ={Rükiye Albayrak And author ={AYŞE SÜNNETÇİOĞLU}, chaptertitle={GÖKÇEADA MUTFAĞI’NIN KARBON AYAK İZİNİN BELİRLENMESİ}, booktitle={ HALK GASTRONOMİSİ}, publisher={Motiv Vakfı}, city={İstanbul},year={2022} }