M. Yalman Et Al. , "Mold Flora of Traditional Cheeses Produced in Turkey," Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.4, no.11, pp.926-933, 2016
Yalman, M. Et Al. 2016. Mold Flora of Traditional Cheeses Produced in Turkey. Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.4, no.11 , 926-933.
Yalman, M., Özdikmenli Tepeli, S., & Zorba, N. N., (2016). Mold Flora of Traditional Cheeses Produced in Turkey. Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.4, no.11, 926-933.
Yalman, MUSA, SEDA ÖZDİKMENLİ TEPELİ, And NÜKHET NİLÜFER DEMİREL ZORBA. "Mold Flora of Traditional Cheeses Produced in Turkey," Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.4, no.11, 926-933, 2016
Yalman, MUSA Et Al. "Mold Flora of Traditional Cheeses Produced in Turkey." Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.4, no.11, pp.926-933, 2016
Yalman, M. Özdikmenli Tepeli, S. And Zorba, N. N. (2016) . "Mold Flora of Traditional Cheeses Produced in Turkey." Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.4, no.11, pp.926-933.
@article{article, author={MUSA YALMAN Et Al. }, title={Mold Flora of Traditional Cheeses Produced in Turkey}, journal={Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi}, year=2016, pages={926-933} }