O. GÜNEŞER Et Al. , "Erik macunu üretimi ve bazı kimyasal özellikleri," II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Van, Turkey, pp.387-391, 2009
GÜNEŞER, O. Et Al. 2009. Erik macunu üretimi ve bazı kimyasal özellikleri. II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Van, Turkey), 387-391.
GÜNEŞER, O., PALA, Ç., KIRCA TOKLUCU, A., & ENGİN, B., (2009). Erik macunu üretimi ve bazı kimyasal özellikleri . II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (pp.387-391). Van, Turkey
GÜNEŞER, ONUR Et Al. "Erik macunu üretimi ve bazı kimyasal özellikleri," II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Turkey, 2009
GÜNEŞER, ONUR Et Al. "Erik macunu üretimi ve bazı kimyasal özellikleri." II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Van, Turkey, pp.387-391, 2009
GÜNEŞER, O. Et Al. (2009) . "Erik macunu üretimi ve bazı kimyasal özellikleri." II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Van, Turkey, pp.387-391.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ONUR GÜNEŞER Et Al. }, title={Erik macunu üretimi ve bazı kimyasal özellikleri}, congress name={II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Van}, country={Turkey}, year={2009}, pages={387-391} }