N. M. ÇELEBİ UZKUÇ Et Al. , "Çam ve Çiçek Balından Elde Edilen Bal Şaraplarının Uçucu Bileşenleri ve Duyusal Özellikleri," 12. Gıda Kongresi , no.48, Edirne, Turkey, pp.493, 2016
ÇELEBİ UZKUÇ, N. M. Et Al. 2016. Çam ve Çiçek Balından Elde Edilen Bal Şaraplarının Uçucu Bileşenleri ve Duyusal Özellikleri. 12. Gıda Kongresi , (Edirne, Turkey), 493.
ÇELEBİ UZKUÇ, N. M., ŞİŞLİ, B., YÜCEER, Y., & KIRCA TOKLUCU, A., (2016). Çam ve Çiçek Balından Elde Edilen Bal Şaraplarının Uçucu Bileşenleri ve Duyusal Özellikleri . 12. Gıda Kongresi (pp.493). Edirne, Turkey
ÇELEBİ UZKUÇ, NESRİN Et Al. "Çam ve Çiçek Balından Elde Edilen Bal Şaraplarının Uçucu Bileşenleri ve Duyusal Özellikleri," 12. Gıda Kongresi, Edirne, Turkey, 2016
ÇELEBİ UZKUÇ, NESRİN M. Et Al. "Çam ve Çiçek Balından Elde Edilen Bal Şaraplarının Uçucu Bileşenleri ve Duyusal Özellikleri." 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, pp.493, 2016
ÇELEBİ UZKUÇ, N. M. Et Al. (2016) . "Çam ve Çiçek Balından Elde Edilen Bal Şaraplarının Uçucu Bileşenleri ve Duyusal Özellikleri." 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, p.493.
@conferencepaper{conferencepaper, author={NESRİN MERVE ÇELEBİ UZKUÇ Et Al. }, title={Çam ve Çiçek Balından Elde Edilen Bal Şaraplarının Uçucu Bileşenleri ve Duyusal Özellikleri}, congress name={12. Gıda Kongresi}, city={Edirne}, country={Turkey}, year={2016}, pages={493} }