C. Aycibin Et Al. , "GÖÇLERLE OLUŞAN MUTFAK: GÖKÇEADA," In HALK GASTRONOMİSİ , İstanbul: Motif Vakfı Yayınevi, 2022, pp.373-400.
Aycibin, C. Et Al. GÖÇLERLE OLUŞAN MUTFAK: GÖKÇEADA. 2022. In HALK GASTRONOMİSİ , Motif Vakfı Yayınevi, İstanbul, 373-400.
Aycibin, C., SÜNNETÇİOĞLU, S., & ÖZKÖK, F., (2022). GÖÇLERLE OLUŞAN MUTFAK: GÖKÇEADA. HALK GASTRONOMİSİ (pp.373-400), İstanbul: Motif Vakfı Yayınevi.
Aycibin, Ceren, SERDAR SÜNNETÇİOĞLU, And FERAH ÖZKÖK. "GÖÇLERLE OLUŞAN MUTFAK: GÖKÇEADA." In HALK GASTRONOMİSİ , 373-400. İstanbul: Motif Vakfı Yayınevi, 2022
Aycibin, Ceren Et Al. "GÖÇLERLE OLUŞAN MUTFAK: GÖKÇEADA." HALK GASTRONOMİSİ , Motif Vakfı Yayınevi, 2022, pp.373-400.
Aycibin, C. SÜNNETÇİOĞLU, S. And ÖZKÖK, F. (2022) "GÖÇLERLE OLUŞAN MUTFAK: GÖKÇEADA", HALK GASTRONOMİSİ . İstanbul: Motif Vakfı Yayınevi.
@bookchapter{bookchapter, author ={Ceren Aycibin Et Al. }, chaptertitle={GÖÇLERLE OLUŞAN MUTFAK: GÖKÇEADA}, booktitle={ HALK GASTRONOMİSİ }, publisher={Motif Vakfı Yayınevi}, city={İstanbul},year={2022} }