O. DİKER Et Al. , "Yemek Kültürlerine Ait Karakteristik Özelliklerin Bozulması: Türk Yemek Kültürü Örneği," Gastronomi Turizmi Kongresi , Balıkesir, Turkey, 2016
DİKER, O. Et Al. 2016. Yemek Kültürlerine Ait Karakteristik Özelliklerin Bozulması: Türk Yemek Kültürü Örneği. Gastronomi Turizmi Kongresi , (Balıkesir, Turkey).
DİKER, O., TÜRKER, N., & ÇETİNKAYA, A., (2016). Yemek Kültürlerine Ait Karakteristik Özelliklerin Bozulması: Türk Yemek Kültürü Örneği . Gastronomi Turizmi Kongresi, Balıkesir, Turkey
DİKER, OĞUZ, NURAY TÜRKER, And ADNAN ÇETİNKAYA. "Yemek Kültürlerine Ait Karakteristik Özelliklerin Bozulması: Türk Yemek Kültürü Örneği," Gastronomi Turizmi Kongresi, Balıkesir, Turkey, 2016
DİKER, OĞUZ Et Al. "Yemek Kültürlerine Ait Karakteristik Özelliklerin Bozulması: Türk Yemek Kültürü Örneği." Gastronomi Turizmi Kongresi , Balıkesir, Turkey, 2016
DİKER, O. TÜRKER, N. And ÇETİNKAYA, A. (2016) . "Yemek Kültürlerine Ait Karakteristik Özelliklerin Bozulması: Türk Yemek Kültürü Örneği." Gastronomi Turizmi Kongresi , Balıkesir, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={OĞUZ DİKER Et Al. }, title={Yemek Kültürlerine Ait Karakteristik Özelliklerin Bozulması: Türk Yemek Kültürü Örneği}, congress name={Gastronomi Turizmi Kongresi}, city={Balıkesir}, country={Turkey}, year={2016}}