E. DEMİRCİOĞLU And N. KAFA, "Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Yöresel Mutfak: Gaziantep İli Örneği," 18. Uluslararası Türk Dünyası Sosyal Bilimler Kongresi , pp.229, 2020
DEMİRCİOĞLU, E. And KAFA, N. 2020. Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Yöresel Mutfak: Gaziantep İli Örneği. 18. Uluslararası Türk Dünyası Sosyal Bilimler Kongresi , 229.
DEMİRCİOĞLU, E., & KAFA, N., (2020). Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Yöresel Mutfak: Gaziantep İli Örneği . 18. Uluslararası Türk Dünyası Sosyal Bilimler Kongresi (pp.229).
DEMİRCİOĞLU, ESRA, And NEŞE KAFA. "Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Yöresel Mutfak: Gaziantep İli Örneği," 18. Uluslararası Türk Dünyası Sosyal Bilimler Kongresi, 2020
DEMİRCİOĞLU, ESRA And KAFA, NEŞE. "Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Yöresel Mutfak: Gaziantep İli Örneği." 18. Uluslararası Türk Dünyası Sosyal Bilimler Kongresi , pp.229, 2020
DEMİRCİOĞLU, E. And KAFA, N. (2020) . "Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Yöresel Mutfak: Gaziantep İli Örneği." 18. Uluslararası Türk Dünyası Sosyal Bilimler Kongresi , p.229.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ESRA DEMİRCİOĞLU And author={NEŞE KAFA}, title={Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Yöresel Mutfak: Gaziantep İli Örneği}, congress name={18. Uluslararası Türk Dünyası Sosyal Bilimler Kongresi}, city={}, country={}, year={2020}, pages={229} }