C. Aycibin Et Al. , "Göçlerle Oluşan Mutfak:Gökçeada," In Halk Gastronomisi , İstanbul: Motif Vakfı Yayınları, 2022, pp.373-414.
Aycibin, C. Et Al. Göçlerle Oluşan Mutfak:Gökçeada. 2022. In Halk Gastronomisi , Motif Vakfı Yayınları, İstanbul, 373-414.
Aycibin, C., ÖZKÖK, F., & SÜNNETÇİOĞLU, S., (2022). Göçlerle Oluşan Mutfak:Gökçeada. Halk Gastronomisi (pp.373-414), İstanbul: Motif Vakfı Yayınları.
Aycibin, Ceren, FERAH ÖZKÖK, And SERDAR SÜNNETÇİOĞLU. "Göçlerle Oluşan Mutfak:Gökçeada." In Halk Gastronomisi , 373-414. İstanbul: Motif Vakfı Yayınları, 2022
Aycibin, Ceren Et Al. "Göçlerle Oluşan Mutfak:Gökçeada." Halk Gastronomisi , Motif Vakfı Yayınları, 2022, pp.373-414.
Aycibin, C. ÖZKÖK, F. And SÜNNETÇİOĞLU, S. (2022) "Göçlerle Oluşan Mutfak:Gökçeada", Halk Gastronomisi . İstanbul: Motif Vakfı Yayınları.
@bookchapter{bookchapter, author ={Ceren Aycibin Et Al. }, chaptertitle={Göçlerle Oluşan Mutfak:Gökçeada}, booktitle={ Halk Gastronomisi}, publisher={Motif Vakfı Yayınları}, city={İstanbul},year={2022} }