N. BERİK And İ. GÖREN, "Ton Balığı Karaciğer Dokusunun Besin Değeri Açısından Önemi," COMU J.Agric.Fac. , vol.6, pp.203-211, 2018
BERİK, N. And GÖREN, İ. 2018. Ton Balığı Karaciğer Dokusunun Besin Değeri Açısından Önemi. COMU J.Agric.Fac. , vol.6 , 203-211.
BERİK, N., & GÖREN, İ., (2018). Ton Balığı Karaciğer Dokusunun Besin Değeri Açısından Önemi. COMU J.Agric.Fac. , vol.6, 203-211.
BERİK, NERMİN, And İsmet GÖREN. "Ton Balığı Karaciğer Dokusunun Besin Değeri Açısından Önemi," COMU J.Agric.Fac. , vol.6, 203-211, 2018
BERİK, NERMİN And GÖREN, İsmet. "Ton Balığı Karaciğer Dokusunun Besin Değeri Açısından Önemi." COMU J.Agric.Fac. , vol.6, pp.203-211, 2018
BERİK, N. And GÖREN, İ. (2018) . "Ton Balığı Karaciğer Dokusunun Besin Değeri Açısından Önemi." COMU J.Agric.Fac. , vol.6, pp.203-211.
@article{article, author={NERMİN BERİK And author={İsmet GÖREN}, title={Ton Balığı Karaciğer Dokusunun Besin Değeri Açısından Önemi}, journal={COMU J.Agric.Fac.}, year=2018, pages={203-211} }