M. YÜCEER And B. Özçelik, "Yumurta Akı Proteininden Saflaştırılarak Üretilen Proteinlerin Fonksiyonel Özellikleri.," II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Van, Turkey, pp.811-815, 2009
YÜCEER, M. And Özçelik, B. 2009. Yumurta Akı Proteininden Saflaştırılarak Üretilen Proteinlerin Fonksiyonel Özellikleri.. II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Van, Turkey), 811-815.
YÜCEER, M., & Özçelik, B., (2009). Yumurta Akı Proteininden Saflaştırılarak Üretilen Proteinlerin Fonksiyonel Özellikleri. . II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (pp.811-815). Van, Turkey
YÜCEER, MUHAMMED, And Beraat Özçelik. "Yumurta Akı Proteininden Saflaştırılarak Üretilen Proteinlerin Fonksiyonel Özellikleri.," II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Turkey, 2009
YÜCEER, MUHAMMED And Özçelik, Beraat. "Yumurta Akı Proteininden Saflaştırılarak Üretilen Proteinlerin Fonksiyonel Özellikleri.." II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Van, Turkey, pp.811-815, 2009
YÜCEER, M. And Özçelik, B. (2009) . "Yumurta Akı Proteininden Saflaştırılarak Üretilen Proteinlerin Fonksiyonel Özellikleri.." II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Van, Turkey, pp.811-815.
@conferencepaper{conferencepaper, author={MUHAMMED YÜCEER And author={Beraat Özçelik}, title={Yumurta Akı Proteininden Saflaştırılarak Üretilen Proteinlerin Fonksiyonel Özellikleri.}, congress name={II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Van}, country={Turkey}, year={2009}, pages={811-815} }