M. KILIÇLI And G. YILDIZ TİRYAKİ, "Geleneksel Kahramanmaraş Sumak Ekşisinin Minimum İşlem Görmüş Gıdalarda Doğal Koruyucu Olarak Kullanım Potansiyelinin Araştırılması," 2. Uluslararası Gıda Ar-Ge Proje Pazarı , İzmir, Turkey, 2012
KILIÇLI, M. And YILDIZ TİRYAKİ, G. 2012. Geleneksel Kahramanmaraş Sumak Ekşisinin Minimum İşlem Görmüş Gıdalarda Doğal Koruyucu Olarak Kullanım Potansiyelinin Araştırılması. 2. Uluslararası Gıda Ar-Ge Proje Pazarı , (İzmir, Turkey).
KILIÇLI, M., & YILDIZ TİRYAKİ, G., (2012). Geleneksel Kahramanmaraş Sumak Ekşisinin Minimum İşlem Görmüş Gıdalarda Doğal Koruyucu Olarak Kullanım Potansiyelinin Araştırılması . 2. Uluslararası Gıda Ar-Ge Proje Pazarı, İzmir, Turkey
KILIÇLI, Mahmut, And GÜLGÜN YILDIZ TİRYAKİ. "Geleneksel Kahramanmaraş Sumak Ekşisinin Minimum İşlem Görmüş Gıdalarda Doğal Koruyucu Olarak Kullanım Potansiyelinin Araştırılması," 2. Uluslararası Gıda Ar-Ge Proje Pazarı, İzmir, Turkey, 2012
KILIÇLI, Mahmut And YILDIZ TİRYAKİ, GÜLGÜN Y. . "Geleneksel Kahramanmaraş Sumak Ekşisinin Minimum İşlem Görmüş Gıdalarda Doğal Koruyucu Olarak Kullanım Potansiyelinin Araştırılması." 2. Uluslararası Gıda Ar-Ge Proje Pazarı , İzmir, Turkey, 2012
KILIÇLI, M. And YILDIZ TİRYAKİ, G. (2012) . "Geleneksel Kahramanmaraş Sumak Ekşisinin Minimum İşlem Görmüş Gıdalarda Doğal Koruyucu Olarak Kullanım Potansiyelinin Araştırılması." 2. Uluslararası Gıda Ar-Ge Proje Pazarı , İzmir, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Mahmut KILIÇLI And author={GÜLGÜN YILDIZ TİRYAKİ}, title={Geleneksel Kahramanmaraş Sumak Ekşisinin Minimum İşlem Görmüş Gıdalarda Doğal Koruyucu Olarak Kullanım Potansiyelinin Araştırılması}, congress name={2. Uluslararası Gıda Ar-Ge Proje Pazarı}, city={İzmir}, country={Turkey}, year={2012}}