H. ENGİN Et Al. , "ŞEFTALİ AĞAÇLARINDA (CV. ‘SPRİNGTİME’, CV. ‘EARLY RED’)GÖRÜLEN BAZI FİZYOLOJİK BOZUKLUKLARA VE MEYVE KALİTESİNESULAMA, GİBBERELLİN VE AZOT UYGULAMALARININ ETKİLERİ," Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi , 2007
ENGİN, H. Et Al. 2007. ŞEFTALİ AĞAÇLARINDA (CV. ‘SPRİNGTİME’, CV. ‘EARLY RED’)GÖRÜLEN BAZI FİZYOLOJİK BOZUKLUKLARA VE MEYVE KALİTESİNESULAMA, GİBBERELLİN VE AZOT UYGULAMALARININ ETKİLERİ. Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi .
ENGİN, H., ŞEN, F., & PAMUK MENGÜ, G., (2007). ŞEFTALİ AĞAÇLARINDA (CV. ‘SPRİNGTİME’, CV. ‘EARLY RED’)GÖRÜLEN BAZI FİZYOLOJİK BOZUKLUKLARA VE MEYVE KALİTESİNESULAMA, GİBBERELLİN VE AZOT UYGULAMALARININ ETKİLERİ. Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi .
ENGİN, HAKAN, FATİH ŞEN, And GÜLAY PAMUK MENGÜ. "ŞEFTALİ AĞAÇLARINDA (CV. ‘SPRİNGTİME’, CV. ‘EARLY RED’)GÖRÜLEN BAZI FİZYOLOJİK BOZUKLUKLARA VE MEYVE KALİTESİNESULAMA, GİBBERELLİN VE AZOT UYGULAMALARININ ETKİLERİ," Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi , 2007
ENGİN, HAKAN Et Al. "ŞEFTALİ AĞAÇLARINDA (CV. ‘SPRİNGTİME’, CV. ‘EARLY RED’)GÖRÜLEN BAZI FİZYOLOJİK BOZUKLUKLARA VE MEYVE KALİTESİNESULAMA, GİBBERELLİN VE AZOT UYGULAMALARININ ETKİLERİ." Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi , 2007
ENGİN, H. ŞEN, F. And PAMUK MENGÜ, G. (2007) . "ŞEFTALİ AĞAÇLARINDA (CV. ‘SPRİNGTİME’, CV. ‘EARLY RED’)GÖRÜLEN BAZI FİZYOLOJİK BOZUKLUKLARA VE MEYVE KALİTESİNESULAMA, GİBBERELLİN VE AZOT UYGULAMALARININ ETKİLERİ." Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi .
@article{article, author={HAKAN ENGİN Et Al. }, title={ŞEFTALİ AĞAÇLARINDA (CV. ‘SPRİNGTİME’, CV. ‘EARLY RED’)GÖRÜLEN BAZI FİZYOLOJİK BOZUKLUKLARA VE MEYVE KALİTESİNESULAMA, GİBBERELLİN VE AZOT UYGULAMALARININ ETKİLERİ}, journal={Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi}, year=2007}