N. BERİK And C. VARLIK, "Ege Bölgesi'nden Sağlıklı Lezzetler:SuTeresi Soslu Sardalya ve Kabak Çiçeği Dolması," II.Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Van, Turkey, pp.554-556, 2009
BERİK, N. And VARLIK, C. 2009. Ege Bölgesi'nden Sağlıklı Lezzetler:SuTeresi Soslu Sardalya ve Kabak Çiçeği Dolması. II.Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Van, Turkey), 554-556.
BERİK, N., & VARLIK, C., (2009). Ege Bölgesi'nden Sağlıklı Lezzetler:SuTeresi Soslu Sardalya ve Kabak Çiçeği Dolması . II.Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (pp.554-556). Van, Turkey
BERİK, NERMİN, And CANDAN VARLIK. "Ege Bölgesi'nden Sağlıklı Lezzetler:SuTeresi Soslu Sardalya ve Kabak Çiçeği Dolması," II.Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Turkey, 2009
BERİK, NERMİN And VARLIK, CANDAN. "Ege Bölgesi'nden Sağlıklı Lezzetler:SuTeresi Soslu Sardalya ve Kabak Çiçeği Dolması." II.Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Van, Turkey, pp.554-556, 2009
BERİK, N. And VARLIK, C. (2009) . "Ege Bölgesi'nden Sağlıklı Lezzetler:SuTeresi Soslu Sardalya ve Kabak Çiçeği Dolması." II.Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Van, Turkey, pp.554-556.
@conferencepaper{conferencepaper, author={NERMİN BERİK And author={CANDAN VARLIK}, title={Ege Bölgesi'nden Sağlıklı Lezzetler:SuTeresi Soslu Sardalya ve Kabak Çiçeği Dolması}, congress name={II.Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Van}, country={Turkey}, year={2009}, pages={554-556} }